Elaboració i Viticultura

TRADICIÓ EN L’ELABORACIÓ DEL VI

La vitivinicultura que la família Hugas de Batlle practica és respectuosa amb l’entorn i també amb les tradicions, la millor manera de perpetuar aquest impressionant entorn que ja els grecs i romans coneixien i que segurament va viure la seva època més esplendorosa poc abans de la fil·loxera de finals del segle XIX. Una fil·loxera que va significar l’inici de l’abandonament de costers i terrasses que voregen la riera i que avui són homenatjats amb aquest retorn dels seus fruits al mercat.

I perquè ningú es pugui perdre, l’elegant disseny dels seus vins i caixes incorpora els mapes de la zona on totes les seves vinyes són mimades igual que es fa avui en dia a les millors zones de vi com el Priorat, l’Hermitage, Châteauneuf-du-Pape…. Perquè si algú es decideix a sortir per fer un tomb i vol veure-ho personalment no es perdi pel camí; certament també, la Costa Brava abans no arriba a la privilegiada zona de Colera ofereix escenaris magnífics per perdre’s que al cap i a la fi proporcionen allò que els vins Coma Fredosa i Falguera de la família tant esperen: les menges que els acompanyaran a les millors taules de Colera i del país en perfecte maridatge i harmonia.

Comparteix això: