fbpx
 

Rutes i tasts

L’EXPERIÈNCIA D’UN VI DIFERENT

 • Tast i durada

  Preu
 • Bàsic 4 vins - Durada 1:30h

  Visitarem la vinya de Coma Fredosa i després d’una petita volta a peu tastarem un vi mirant al mar. Tornarem al celler per a tastar els altres vins i acabar la visita. Si ja heu visitat la vinya de Coma Fredosa podem anar a la vinya de la Pineda molt a prop de Cala Rovellada o potser preferiu visitar la vinya vella de la Falguera amagada al mig de la Vall de Molinàs.

  14 €/pax.
 • Vertical Coma Fredosa - Durada 2h. (Mínim 4 pax)

  Farem la visita a la vinya de Coma Fredosa tot descobrint algun racó amagat i al celler tastarem quatre anyades diferents que ens permetran veure com el vi de Coma Fredosa s’expressa diferent cada any.

  20 €/pax
 • Visita 4x4 a les vinyes i tast de 4 vins - Durada 3 h. (Mínim 4 pax.)

  Aquesta és una ruta amb tot terreny que ressegueix les vinyes del celler i ens enfila al Puig d’Esquers (si la Tramuntana ens deixa) per descobrir el paisatge. Tastarem un vi pel camí i acabarem al celler tastant els vins que ens faltin i explicant alguna anècdota.

  25 €/pax.
 • Esmozar al celler i tast de 4 vins - Durada 2 h. ( Mínim 8 pax)

  Començarem esmorzant al celler una mica d’embotit,formatge i pa amb tomata que ens prepara en Josep de Ca la Mercè acompanyat amb un vi del celler. I continuarem fent la visita a la vinya de Coma Fredosa que mira al mar. Tornant al celler acabarem el tast de vins i explicarem alguna història dels vins de Colera.

  19,50 €/pax.