Les finques de la família

Hugas de Batlle

Vinyes la Pineda a Colera

La Pineda

El tros de l'avi

Finca de tota la vida de la família. Aquí l’avi ja hi tenia les vinyes. Situada entre la carretera de Portbou i la Cala Rovellada de Colera i amb gran influència del mar ja que està a només 50 metres de la platja.

Tot i estar vigilada per la tramuntana, a la finca hi vam trobar una vessant una mica més arrecerada per plantar-hi 4000 ceps de Syrah i 6000 Garnatxes blanques. La plantada va ser feta el 2008.

Syrah

Garnatxa Blanca

Coma de Vaixell

Viticultura heroica

Finca situada entre el Puig d’Esquers i Colera, amb una altitud máxima de 247 metres sobre el nivell del mar i uns desnivells del 40%; gran influència de la tramuntana i amb sòl de pissarra.

A Coma de Vaixell hi hem executat tres fases de plantació de peus de vinya: la primera al 2002 amb 4500 Garnatxes negres i 6000 Cabernets sauvignon; al 2005 amb 2500 Merlots i al 2008 amb 7000 Merlots més i 3000 Garnatxes.

D’aquesta finca en destaquem que degut a la llunyania del nucli urbà i amb el bosc a tocar, la nostra plaga més gran és la del porc senglar.

Garnatxa Negra

Cabernets Sauvignon

Merlot

Vinyes Coma de Vaixell a Colera
Vinyes Coma Fredosa a Colera

Coma Fredosa

La finca que crea identitat

Aquesta és la primera finca que la nostra família va plantar començant ja el 2000 amb els aterrassaments preparatoris i plantant el 2002 la primera gran fase de 5.500 peus de Garnatxes negres típiques de l’Empordà i 14.000 peus de Cabernet Sauvignon, dues varietats que formen un dels cupatges més internacionals. D’aquí en surt la nostre primera gama: Coma Fredosa.

Sòl de pissarres amb incrustacions minerals que confereixen un toc característic als vins i la tramuntana sempre vigilant, la finca està situada a la Serralada de l’Albera a la seva arribada al mar, en el Camí de’n Poca Sang a 3km de Colera.

Garnatxa Negra

Cabernet Sauvignon

La Falguera

La finca històrica

Finca comprada al 2004 amb una plantació ja existent de més de 80 anys de 1000 ceps de Carinyena i de 2000 de Moscatell, el tradicional de Colera de gra gros, ben daurat i molt dolç a plena maduresa.

Vam completar aquesta vinya plantant al 2005 més de 2500 ceps de Carinyena. Situada al llim de la Riera de Molinàs a mig camí de Colera.

Carinyera

Moscatell

Vinyes de la finca Falguera a Colera

Vine al nostre celler

L'experiència d'un vi diferent