La història dels nostres vins

Hugas de Batlle

Des de l'any 2002 creant meravellosos vins

Colera, Girona

Vinyes plantades en terrassa a partir del 2002 a l’interior del terme de Colera són les que han donat els raïms i finalment els vins.

La prestigiosa Denominació d’Origen Empordà no para de moure’s en un dinamisme portat per les excel·lents condicions edafoclimàtiques, paisatgístiques i de mil·lenària tradició.

a
2002

Inici del projecte

Comença la plantació de la nostra primera vinya, Coma Fredosa.

a
2008

Primer vi

El·laborem el nostre primer vi, Coma Fredosa.

a
2013

Inauguració celler

Inaugurem el nostre celler a bellmig del poble de Colera.

a
2020

Primer vi espumós

Homenatgem la casa familiar 'Xalet d’en Molar' amb la sortida al mercat del nostre primer vi espumós que porta el seu nom.

El Celler que veu sortir el sol

Situació privilegiada

Les terrasses de pedra seca, les pissarres i llicorelles del sòl així com el clima marcat per la tramuntana són característiques intrínseques de la vila de Colera.

De tots els experts és sabut que a Catalunya aquestes característiques afavoreixen la producció de vins de gran qualitat i per això la inquietud de la família Hugas de Batlle per extreure’n i fer conèixer varietats com la Carinyena o la Garnatxa Negra.

El seu és un projecte que data de fa temps i vol posar en valor el lloc on s’han conreat els raïms que donen aquests Coma Fredosa i Falguera.

Som el primer Celler que veu sortir el sol de tots els Cellers catalans per la seva privilegiada situació a l’est, vora el mar, vorejat per vinyes a tocar del poble de Colera.